1. september 2009

Bloggen starter forfra men jeg nænner ikke at slette de gamle entrys, selvom jeg gjorde det alligevel.

Lang titel. Hehe :P
Jeg har valgt at jeg indtil nu lige tænker over hvad der skal ske med min livejournal. Lige nu afprøver jeg blogger igen og lad os nu se hvad der sker.

I dag tog jeg ind til Århus for bla.: at gå til hudlæge, aflevere ansøgningsskemaer til Føtex, og få en frisør-tid.

Jeg fik overraskende 38 sekunders lys hos hudlægen. Jeg har psoriasis (som er en arvelig hudsygdom) og derfor har jeg ca. en gang om året brug for lysbehandling mod det.
Det der er med det her lysbehandling er at du ska stå som et stykke salami i din foliebakke. Jeg ska stå inde i en stor maskine med spejl som udsender de lyspartikler min krop skal bruge, og man skal være ALL NEKKID. Det hader jeg virkelig. Også selvom de har fået et fint lille gardin foran døren. Det er stadig skide ubehageligt.

Nå.. men jeg fik altså ikke nogen frisørtid i denne omgang. Min nuværende frisør er en rar udlandsk dame som ikke kan klippe lige pandehår og ikke fatter hvad man gerne vil have på trods af, at man har billeder med. Det kan godt være at jeg kun giver 200 kr for en klipning hos hende, men jeg gider godt nok ikk klippes af en der ikke engang kan klippe lige pandehår. Så jeg er ude efter en ny frisør som ikke tager 400 kr for en klipning. Det er sværere end man lige tror.

T-shirten i baggrunden af billedet nedenunder er den cosplay-T-shirt jeg har syet til mit Bakura cosplay som får debut her til november 2009. Jeg glæder mig :3


Dagens outfit<3>

2 kommentarer:

  1. OMG Axel~~ Du skal da bare komme forbi næste gang du er på sjælland, så fixer vi den hår XD

    SvarSlet
  2. Lawl, den hud behandling lyder total griner. Eller noget :D

    Kender godt det med at frisører er dyre. Jeg slipper altid mindst 1000 kr. når jeg har besøgt min ;_;

    OMG DU ER JO SYGT HURTIG MED DINE COSPLAYS. Jeg har ikke engang købt stof endnu XD;

    SvarSlet

Visit my webcomic!