30. april 2011

Outfit, lenses and idols ♥

♥ ♥ ♥
Jeg er glad i dag ~ mit Sora cosplay er faktisk snart færdigt, solen skinner, jeg har internet, vi får druk-gæster i aften og badeværelset er rent! + more..

Har vist bare generelt en god dag i dag :3 ~ det er endda på trods af, at jeg skal arbejde i morgen. Har lige haft ferie men har arbejdet begge weekender og de 6 andre weekender før det har jeg enten arbejdet eller skullet noget, så i dag er MIN fridag. Udover at drikke og hygge i aften ska jeg INTET i dag. Det er SÅ dejligt! Kunne godt bruge flere af sådan nogle dage :) ~ Kan mærke at jeg er godt udkørt..

Her tidligere på ugen kom mine nye linser fra "Pinky Paradise" (not to be mistaken for Pink Paradise....oh, the horrer!) Det er mine første "rigtige" circle lenses. Har haft et par brune før, men de var MEGET mørke og MEGET markante, så jeg lignede en zombie med dem i xD de her er meget bedre - lysere og blødere og rigtig flotte.


Dette outfit havde jeg på første dag med mine nye linser. Jeg overvejede at tage det her outfit på til min kusines konfirmation søndag i næste uge (tager hjem fra SVS-con lørdag efter showet)..

Lidt mere linseri! ♥
.
.
.
"And now for something completely diffrent.."
Jeg vil vise mine 3 største inspirationer/idoler! De kæmper ikke om nogen plads 1., 2., og 3. plads, for de er alle på 1. pladsen.

 
Først har vi Kanako. Lige siden jeg "læste" mit første EGG-magazine vidste jeg at jeg bedst kunne lide hende her. Hun er så dejlig varierende i sin stil, selvom hun følger en rød tråd hele tiden. Hun er bare så mega nuttet ♥

Jaarh, Keira Knightley. Jeg elsker hende for hun støtter op om kvinder med små bryster (som mig.. *suk*).. Hun er bevis på at man kan være smuk og komme til stor succes UDEN STORE BRYSTER. Hun har mere end én gang sagt nej tak til en brystoperation - selv når hun ikke selv skal betale. Jeg ser meget op til hende og så er hun desuden en virkelig god skuespiller.

 ♥ Mmhh... Johnny ... ♥
J.D. er jo bevis på at man sagtens kan være verdensberømt uden alt dramaet! Desuden er han så fantastisk en skuespiller som suger de mest absurde roller til sig. Alt som Johnny Depp medvirker i, skal jeg se! Han har desuden lige bevist at han er en fremragende stemmelægger i "Rango", som desuden er en MUST-SEEér hvis man bare er en lille smule forelsket i "The Wild, wild West".

OPSUMERING:
Kanako, I wanna look like you. Keira I wanna be like you - and Johnny I just wanna be with you xD
Hahaha, never gonna happen. He's too old for me I'm afraid (Oh, no, I did-'t.....)

xD

5 kommentarer:

 1. Aww, nice idoler! Det er altid godt at have nogle forbilleder!
  Linserne ser rigtigt gode ud til dig, og den mørkeblå nederdel er godt nok sød ;w;

  SvarSlet
 2. jeg er egentlig lidt træt af Johnny fyren, han holder sig meget til den samme rolle i alle film han medvirker i.
  Kun Edward Saksehånd havde han en særlig rolle til, jeg tror det var Pirates der ødelagde ham.
  Nu hører jeg en fuld gammel sarkastisk tone i alle hans roller, som jeg egentlig er godt træt af.
  Især Sweeny Todd og Jack lyder og virker meget ens i karakterer, ærgerligt.

  SvarSlet
 3. Najs linser og Rigtig nydeligt outfit. Håber i havde en god fest ^^
  hmmmm Keira knightly =D~~

  SvarSlet
 4. Damn, de linser er flotte :D Du ser forfærdelig nuttet ud med dem i XD Og hvor er det outfit cute ^O^

  SvarSlet
 5. Cute blog you have :D I'm new reader!
  http://www.katinosky.blogspot.com/

  SvarSlet

Visit my webcomic!