11. august 2011

Til Oberstaufen skal det gå!

Nope.. ingen Genki-con rapport herfra, for jeg ved at I drukner i dem, og jeg tog kun 2 billeder (lol).

Nå.. I tirsdags tog jeg til Jylland for at besøge det gamle hus inden jeg skal videre på ferie. Det bliver mine forældre og Jeg, der tager afsted. Lisa bliver hjemme og passer katten 
I morgen tidlig drager vi afsted i bilen. Vi har valgt at tage en overnatning på vej derned, så får vi også lidt ekstra med. Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg var i Disneyland sidste år, og på Bornholm tidligere i år men en ferie med mine forældre - puh - det er dælme længe siden. Siden jeg blev 18 stoppede jeg med at tage med dem på ferie, så det har været dem og min søster, men nu er det min tur :3

Det er her vi drager til - Oberstaufen.
Vi ska faktisk bo i et af de store huse øverst på billedet. Jeg regner med at tage en MILLIARD billeder og spamme min blog med dem! Håber der er internet dernede :3 ~ ved vi faktisk ikke, men der er badeland og det er ligeså godt (^-^)
Har downloaded 6 nye j-fashion magazines til turen, købt "How to Train your Dragon", de to første "The Land Before Time" (25 kr,- i Føtex Ö) og har medbragt spændende bøger og Anders And-blade, så jeg skal ikke kede mig. Uh, ja, og en universel bærbar bil-lader så jeg ikke kører tom for strøm :D ~ yay!


I dag var vi i biffen og så "The Rise of the Planet of the Apes". Har ikke set de to gamle film endnu, men denne her nye var rigtig god, for slet ikke at nævne vildt flot!!! Det er den samme effekt-gruppe, som lavede effekterne i Avatar.

Ellers er der ikke sket så meget siden vi alle sagde daw-daw til Genki :3

4 kommentarer:

 1. Jeg skylder dig stadig en arm og et ben selvom du ikke har tænkt dig at skrive om det ;D
  God tur til udlandet! Jeg håber du kommer til at hygge dig :D!

  SvarSlet
 2. rise of the planet of the apes var sygt god! :D

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er det godt for dig at det bare er dig og dine forældre :D Håber I får nogle rigtig fede dage sammen!


  MEN DET ER LIDT PINLIGT AT DU ALDRIG HAR SET PLANET OF THE APES :C

  SvarSlet
 4. That is beautiful. I'd love to go there someday. :)
  Have a nice vacation! :D

  SvarSlet

Visit my webcomic!