31. juli 2011

Dragon Age II indtil nu

For en lille uges tid siden købte jeg Dragon Age II til PS3. I øjeblikket har alle GAME-butikker (kun 3 tilbage i DK dog) tilbud på Dragon Age II til 159,- (normalpris 549,-) fordi udvidelsespakken er udkommet.


Spiller i øjeblikket Dragon Age I til pc, fordi 1éren ikke er så god på konsol, men det er 2éren til gengæld. Personligt synes jeg at styresystemet fungerer rigtig godt, og du har stadig mulighed for at sætte taktik for dine team-mates.
Jeg var utrolig overrasket over spillet. Der er nogle løse ender allerede fra start, men historien er virkelig god, så det gør ikke så meget. Det skal lige nævnes, at jeg ikke har gennemført det endnu, og at jeg laver et lille bitte follow-up review når jeg har gjort det.

Da spillet startede var jeg en smule skuffet over, at man ikke kunne skabe sin egen karakter, som I 1éren. Til gengæld, kan du genbruge din karakter fra 1éren hvis du har en gemt savening fra 1éren på din PC eller konsol (såfremt din karakter overlevede The Blight).


Du kan også kun spille som menneske. I 1éren kan du både spille som menneske, dværg og elv og derudover bestemme deres origins, men her kan du kun vælge menneske - så kan du så også vælge mellem warrior, mage eller rouge. Warror er min personlige favorit, så så skal jeg bare gå i flæsket på mine modstandere.

Kampsystemet er meget nemt og ligetil, og jeg kan kun rose det. Du kan sågar skifte karakter midt i kampen hvis du ikke synes de gør det ordentligt.

Uanset hvilet køn du vælger at spille som, får de det samme efternavn; Hawke.
Du kan så selv bestemme fornavnet, men det bliver dog aldrig nævnt i en samtale i spillet.


Quest-systemet fungerer også rigtig godt. Du kan enten være i byen Kirkwall (hvor du er bosat) om dagen eller natten og sågar de omkringliggende udenbysarealer.Dine team-mates er også meget varierede.

Der er den søde og trofaste elvske mage Merrill.

Den tidligere Grey Warden mage Anders - denne her dude har en hemmelighed.

Elver-warrior og tidligere slave Fenris - aldrig har jeg mødt så mage-racistisk og temperamentfuld karakter.

Og mange flere! Vil ikke vise dem allesammen.
Med tiden kan du indlede romancer med dine team-mates. Det er virkelig et stort plus, for hvad er en RPG-rolle-actionspil uden romancer?
(Jeg har indledt romance med Merrill med min kvindelige warrior Hawke ~ de er så søde sammen!)


Det er virkelig et fantastisk eventyr at begive sig ud på med Dragon Age II, og jeg kan kun give det mine varmeste anbefalinger (selv til 549,- ~ bestil på nettet og spar penge, hurf hurf).

Spillet kan spilles uden at have spillet 1éren først, men der er nu en hel del frynsegoder, ved at have spillet det.

Traileren fokuserer på mande-Hawk (lol mande-Hawk).Ved ikke hvorfor de fokuserer så meget på mande-Hawk (o_o)

4 kommentarer:

 1. har nu gennemført DA2 et par gange.. og elsker også bare det spil :D !!
  - glæder mig til at høre hvad du syntes om det når du har gennemført det :3
  (og damn.. fenris er bare så dejlig xD ! )

  SvarSlet
 2. Vil du sige at det er værd at købe til pc?owo Jeg har længe overvejet at begynde på det, men mange siger at det SKAL spilles på konsol D:

  SvarSlet
 3. Misling: 1éren er i hvert fald nemmest til PC og 2éren er bedre konfigueret til konsol, er der nogle der mener, men en dude på mit arbejde synes at pc-udgaven er langt bedre, så jeg tror bare det handler om hvad man bedst kan lide at sidde ved :3

  SvarSlet
 4. Det ser godt nok spændende ud ;W;

  SvarSlet

Visit my webcomic!