6. juni 2011

EN RIGTIG GOD DAG, PAKKEMAND!

I dag er en ubeskrivelig god dag :)
Ca. kl. 11 i formiddags kom pakkebudet forbi :3 jeg havde jo set at min linse var "under omdeling", men han havde desværre ingen linse med til mig :(
I stedet havde han en pakke fra Beautydive OG fra Skinit!
Jubiii.... ~ !!!!!

2x Palty hårfarve/afbleger, 1x øjenvipper og 1x nyt mobil-skin.Jeg kunne ikke komme i gang med min hårfarve hurtigt nok, så jeg tog først og brugte en almindelig Schwarzkopf afblegning...
Kan I huske dengang man havde sådan en gul blond farve her? XD
 
Blev til:

Ja, det kan ikke ses så godt på billedet her xD
Der må så komme nogle follow-up-billeder :3
Palty hårfarve skal VIST NOK ikke bruges på affarvet hår.. Mit hår har i hvert fald ikke taget særlig meget imod farven på de hel lyse områder, det er lidt en skam, men der kan sikkert også være fordi mit hår er meget skadet efter afblegningen. SÅ om 1½- 2 måneder når der er en udvoksning der skal dækkes, bruger jeg min sidste Palty og ser hvordan det så bliver (^_^) ellers må jegbare sørge for ikke at få købt udgaven inkl. blegning (ÔwO)

MEN..

Der skete faktisk noget... kl. 11.58, 2 minutter før afblegningen skulle skylles ud, rigede det på døren, og jeg måtte gå ud og kigge hvem det var (jeg var iført stor befarvet t-shirt og mit hår så ikke alt for sejt ud).
DET VAR EN ANDEN PAKKEMAND!
OG HAN HAVDE NOGET TIL MIG:
Så i dag har været sådan en dag hvor alt man har bestilt, og som man går og venter på, pludselig kommer ind af døren!!!! Jeg har været mega excited og jeg var helt rundt på gulvet i en times tid, hvor mit hoved snurrede rundt og mine ben rystede. Om det var glæde, dehydrering (28 grader i Hillerød) eller alt det hårfarve vides ikke, men det var skøøøøøøønt!!!!!!
5 kommentarer:

 1. årh super nice :D
  glæder mig til at se dit hår efter den næste farvning om nogle uger :)

  og snyd med linsen! vil også gerne have noget ekstra zoom til min nikon :(

  SvarSlet
 2. Hahaha, din mobil - du er sådan en dejlig nørd :'D

  EJ, hvor nederden at dit hår ikke rigtig ville tage imod farven D: TOTAL SPILD AF PENGE!! Det er en god idé at vente lidt med at du bruger den sidste pakke - og husk at bruge en GOD hårkur mindst en gang om måneden, så kan du måske nå at give dit hår lidt liv tilbage før næste farvning!

  Og hvor dejligt at du endelig har fået dit objektiv hjem :'D Det tager bare så gode billeder, elsker også selv mit <3

  SvarSlet

Visit my webcomic!