21. juni 2011

Bornholm - dag03

 Så er ferien på Bornholm ovre.. Jeg kom hjem i går aftes ved en 22.00-tiden, og var helt udkørt.
Her til morgen kl. 08:00 stod Skyline teknikeren ude foran hoveddøren, så måtte "tidligt" op og tage imod ham, så nu har vi endelig ordentligt internet i huset :)

På min sidste dag på Bornholm tog vi forbi Hammershus. Jeg elsker Hammershus, og skal altid forbi derude når jeg er på Bornholm - en livstradition, kan man vist godt kalde det.
Der er utroligt flot ude ved Hammershus og det viser virkelig hvor meget Bornholm skiller sig ud fra resten af Danmark - rent naturmæssigt. Nyd billederne ~


 Vi sluttede af med at tage på et røgeri i Allinge og spise til eftermiddagsfrokost inden jeg skulle med speed-færgen kl. 17:45.
Det var en MEGET stormfuld sejltur fra Allinge til Simrishamn. Vi havde så ustyrlig en sidevind, at alle gæster blev opfordret om ikke at rejse sig fra sine sæder, og skibet væltede nogle gange 45 grader ned mor vandet, både sidelæns og forud på samme tid. Det var vildt spændende - og lidt farligt, og det var lige før at turen på Røgeriet havde været ligemeget, men det var alligevel for "sjovt" til at jeg gad spilde min tid med at sige hej til min frokost.


På gensyn, Bornholm, mormor og morfar :)
Tusind tak for nogle super hyggelige dage, mormor og morfar.

2 kommentarer:

 1. ej din mormor har en mega nice jakke!

  og super gode billeder!

  SvarSlet
 2. ...seriøst...er internettet først kommet nu? ...seriøst...det er jo sindssygt!! XD

  Og hvor er du dum at spamme med alle de billeder T_T Nu er jeg jo tvunget til at tage til Bornholm engang for at have photoshoots! Hvor er der bare fantastisk flot!! Ej, hvor ser det hele bare nice ud!

  Men total øv med den voldsomme sejltur D: Jeg bliver syggo nemt søsyg, så får det dårligt bare af at læse om det :x

  SvarSlet

Visit my webcomic!