22. august 2013

Under 2 ugers ferie tilbage :0

Der var i tirsdags to uger til skolestart på uni igen. Har haft en ok hektisk ferie med cosplay og især rigtig meget arbejde :0 jeg har nydt sommeren, men ikke som jeg ønskede det, men det gør man nok ikke i min alder generelt (der er altid for lidt ferie).

Min dejlige søster har lige haft første dag som medicinstuderende på Aarhus Universitet, og det gør mig glad at hun endelig er kommet igang med at læse det, som hun har snakket om i så mange år. Det betyder til gengæld også at hun desværre ikke har mulighed for at komme til Genki-con i år, og hun vil blive savnet :)
Derfor har vi trukket os fra showet og jeg vil sidde på min flade og nyde det som tilskuer i stedet (^-^) jeg planlægger stadig at have Twinrova på om lørdagen, for min dejlige kæreste hjælper mig med at få det på lørdag morgen (ja, det er sådan et cosplay!)

Og så lige den sidste lille teaser inden Genki om en meget lille uge:
Mangler kun at få købt hudlim (for den paryk skal nailes fast) og grøn hudfarve (og et flamingohoved at style parykken på) så er jeg good to go!

Billedet er slet ikke nær hvor smukt det var i virkeligheden, men vi har haft nogle flotte solnedgange på Nordsjælland på det seneste :)

Og så har jeg piftet lidt mere liv i mit hår. Det er kun første afblegning, jeg tager en mere om en 2 ugers tid, for at få et endnu lysere og gradient-like look.

Og her sammen med et af ugens tidligere outfits:

Jeg er også stadig godt i gang med at tegne, og i øjeblikket arbejder jeg på denne sag:

Og kan ikke huske hvor meget jeg har fået uploaded her på bloggen, men i ferien har der også været:


3 kommentarer:

 1. Kæreste Nadia <3
  Jeg ønsker dig en helt fantastik weekend med Genki. Det er ikke ret mange søstre der ville reagere på Lisas beslutning som du gjorde, tror faktisk kun at vi kender en mere - nemlig Lisa :-) Jeg er sikker på at I er i hinandens tanker hele weekenden, trods hyttetur og Genki-oplevelser <3
  Skønt at Jonas træder til og hjælper dig, og som jeg kender ham, kommer det ikke bag på mig :-)
  Kæmpe krammer fra din mor <3

  SvarSlet
 2. i love your blog,wow awesome Definitely following!!,here is my loved blog,i think maybe you are love too:

  Fashion Jewelry Store
  Silver Jewelry
  Crystal Jewelry
  Pearl Jewelry
  black tahitian pearl

  Keep in touch,best wish for you.

  SvarSlet
 3. Loving this look,Absolutely gorgeous you are!!!here is my loved blog,i think maybe you are love too:

  Cheap Maid Outfits
  Playful Maid Costume

  Keep in touch,best wish for you.

  SvarSlet

Visit my webcomic!