3. december 2011

Min nye hjemmeside (;W;)

Holy fack!

Det viste sig at mit domain transfer gik igennem nærmest med det samme, så jeg har knoklet på at få siden færdig. Der er SÅ mange ting jeg har travlt med lige pt, men den hjemmeside har ligetiden banken på min fordør og bedt om at blive færdig, and finally! OMG!Der kan sagtens ske at komme nogle tilføjelser eller ændringer men har brugt de sidste to uger på at validere og sætte op.. Pyh.. Der opstod nogle problemer i sidste ende, men de burde være fixet nu :3 ~ på skolen har de ikke lært oz andet end xhtml, lidt css-3 og php, så min side er velsagtens lidt gammeldavs, men lige nu har jeg ikke andre ressourcer, men det kan være det kommer med tiden (^-^)

Jeg får en død-travl december i år. Jeg skal på arbejde 90% af dagene op til d. 24. december, og i mellemtiden har jeg et eksamensprojekt, som ska udvikles over de næste 2 uger. Vi er underbemandet på arbejde fordi der er en på barsel, så vi må ikk engang hyre julehjælp fordi han "alligevel kommer tilbage i januar".. Nårja, men vi har jo brug for ham nu (OAO) så jeg blir nok meget skør i bolden og så håber jeg da at få tid til at få gennemført Skyward Sword og købt julegaver, for har kun 2 fridage inden d. 24. Ska arbejde alle lørdage og søndage også.. omg..
MEN MEN MEN MEN MEN!
Hold KÆFT hvor er det gode penge i den sidste ende!

Nå..hvor lagde jeg nu den folder ned til pizzariaet XD

5 kommentarer:

 1. tillykke med hjemmesiden :)

  og åh hvor er jeg glad for at jeg har været færdig med at købe julegaver længe nu 8)

  SvarSlet
 2. Wow, det ser lækkert ud =w=; *klikke link*
  Øv, hvor træls at du får så travlt, men ja, pengene bliver du glad for de næste par måneder! ^-^;

  SvarSlet
 3. Jeg synes din side er blevet rigtig god :3

  Og det kan godt være du skal arbejde overdrevet meget - MEN PENGE, YAY :'D

  SvarSlet
 4. I totally forgot to comment on this post!
  I LOVE YOUR NEW WEBSITE! It's really nice! :D And you're so talented T___T Give me some of your talent, please? xD <3 (and.. I love the fact that your blogger is set in Danish, udgiv!)

  SvarSlet

Visit my webcomic!