1. december 2011

01-12-2011

First things first...

Til dem der ikke har hørt det, så begyndte told at ringe og lyve for os omkring min Dark Link Figur. De begyndte at ringe og sige, at den allerede var i stykker da de modtog den, men sådan noget skal de jo kontakte os om, hvilket de ikke havde gjort, og Postdanmark bekræftede at den var i fin stand, så sådan noget pis gider vi ikke finde os i. Derefter begynder de at ligge på når de har os i røret og ignorer vores mails indtil vi til sidst får nok og beder dem om at sende figuren tilbage til os. Da vi sendte den ind til dem, var hovedet knækket af, men ledningen var fin.. Da vi fik den tilbage sidst var ledningen også knækket af og hovedet helt separeret fra kroppen. Plus et af Links ører er knækket af og flækker i 5 mikroskopiske stykker. Vi har gang i en kæmpe grim klage både til Told og til Postdanmark, og vi overvejer at skaffe os en advokat, men nu da hovedet er sat på, er det ikke sikkert et kan blive til noget.

Potato potado, så har jeg nu min figur og jeg elsker den!!!!!!!!!!!!!

FUCK JER, TOLD!Udover det, så har jeg fået ny chef på arbejdet :3
Til dem af Jer der ikke har hørt DEN historie, så begyndte min tidligere chef at køre rigtig hårdt på mig. Siden ansættelsen arbejdede jeg stort set hver eneste dag frem til J-Popcon, hvor jeg havde fri weekenden over. Jeg oplevede kun ÉN gang, at jeg var på arbejde, uden han spurgte om jeg kunne komme næste dag eller komme tidligere til mine vagter.
Vi kom så i en situation i sidste uge, hvor vi allesammen var syge, og han spurgte mig 3 dage i træk om jeg kunne komme på arbejde, men jeg var selv småsyg, og så begynder han at spille chef-kortet og sagde at jeg lige skulle være klar over at det snart var højsæson, og at jeg i jobsamtalen gav udtryk for at være fleksibel og kunne hjælpe osv.. Jeg blev så volder ked af det og skrev bare: "Det har jeg snakket med den nye chef om."

ØV, hvor var det tarveligt gjort. Nu har jeg så fået ny chef, og på dag 1 køber han cola til os og jeg blir hurtigt opgraderet:


Thankyou Søren, for being an awesome new boss!

I weekenden var jeg i Jylland for at besøge familien :3 ~
Fredag var vi i biffen og så "Tintin".. Whoa, den var nizzle! Jeg glæder mig allerede til den kommer på bluray så jeg kan se den igen.

Men der var mini-drama før filmen, for den gravide fatsvage dame ved siden af min søster SKULLE have sin cola i sin venstre beholder, og sin fucking vandflaske i den anden, så min søster havde ingen stedet at stille sin cola. Det diskuterede vi stille med hinanden, og så burde hun jo, i høflighed over at høre det er hendes vand vi diskuterer, flytte den så min søster kunne få plads til sin cola, men nej!! Hun sidder og lades som ingenting, indtil jeg højt udbryder: "Kop-holderne er desuden højreorienteret!" Så laver hun en mega fornærmet lyd, lægger armene på kors og kigger den anden vej. Fucking hormonforstyrrede, oppustede, cola-og-vand-drikkende, kop-holde-stjælende kælling!
Pigen ved siden af min far, tilbyder så at skifte hendes cola over i venstre kopholder, så der er plads til alle. Dejlige, dejlige menneske!
(Nej, ved godt de ikke er højreorienterede, men jeg var pisse sur lige der, og blev nødt til at fornærme hende lidt).

Lørdag tog vi i Den Gamle By sammen med min mormor og morfar. Det er en sags tradition at tage derind ved juletid, og sidste år nåede vi det ikke, så det var dejligt at vende tilbage :3
Sådan lavede man cospl....tøj i ældre dage! Verdens smukkeste lofttegning!

Søndag skulle jeg så hjem igen :3
Det stormede helt vildt, men heldigvis havde toget stormen i ryggen. Jeg var dog lige ved at blæse væk da jeg måtte gå de 700 meter fra bussen og hjem, men jeg klarede det i den sidste ende.

Uh, og jeg har købt ny computer! Har taget et rente-fri (that's right!) lån og købt en ny computer i ElGiganten. Det er en stationær som ska hjælpe med at afkræfte min bærbare som gerne skal holde til en del studieår endnu :P
Jeg kan hente den d. 19.-20. december, hvor den udkommer i butikkerne:


Kan ses her! Den er LIGE blevet sat op, og jeg nåede at betale for den før den blev sat op, muhahahahahhahahaaaaaarrrr!!!

Glædelig 1. december allesammen!

3 kommentarer:

 1. Jeres told-sag er bare SÅ grotesk O_O I burde seriøst overveje at kontakte Operation X eller sådan noget xD
  Men altid noget at Link nu står og er flot. På trods af hans krigs-skader. Suk.

  Og din gamle chef var godt nok streng T_T Det kan godt være at du er ny på jobbet, men at forlange at du kommer nærmest hver dag - og du bare bliver spurgt fra den ene dag til den anden. Hans opfattelse er åbenbart at de ansatte ikke må have et liv ud over i Gamestop D;

  OG LOL, hvad sker der for damen i biografen?! xD November måned var virkelig bare ikke din måned!!


  - I det mindste er Lisa og dig fabulous som altid ;D

  SvarSlet
 2. Ooooooh.... Den del med Link fik mig til at rage!!! >:(

  SvarSlet
 3. Det ville klæde TOLD rigtig godt, at indrømme at de har lavet en KÆMPE brøler og så sende jer en klækkelig erstatning !

  Din bærbare skal vel aflastes, ikke afkræftes ... ? Ha ha ha ha, mors egen lille sprog-spasser ;O)

  Det var rigtig dejligt at være sammen med dig i weekenden <3 <3 <3

  Krammer fra mor ;O)

  SvarSlet

Visit my webcomic!