9. oktober 2009

Noget jeg undrer mig over :D


Jeg tegner i øjeblikket på en doujinshi baseret på "The Legend of Zelda"-spilserien. Den hedder "Into the Forgotten" og handler om følgende:

The young Sheikah boy, Sheik, was reborn as a real boy but has some reminds from his past life. As he tries to find out who excatly he is, and what his purpose is, he gets into some really nasty stuff.

Når man lægger sådan en fanbaseret doujinshi på nettet så får den selvfølgelig også kommentarer og respons og en smule kritik i mit tilfælde og det er jo herligt :D
MEN... så er der alle de her halve fans som smider kommentarer. På side 22 angriber Shikah-kvinden, Impa, min hovedkarakter og sådan en kommentar får jeg:

But wasn't Impa a Sheikah too -_-'''

Jeg skrev at han/hun lige måtte vente og se. Bare fordi læseren ikke har mulighed for at se hvad der sker på næste side øjeblikkeligt og derfor ikke får sin undren stillet, så kaster hun en kommentar som denne. Det er der ikke noget stort i, men jeg fatter ikke den slags mennesker som ikke bruger sin HJERNE og prøver at indse at Impa faktisk ER markeret med et sheikah-symbol SOM ALTID og derfor er sheikah, så hvorfor spørge så DUMT, menneske!? Hun kunne da have en anden grund til at angribe. JESUS!!

Og så er der en anden der har bildt sig selv ind at alle mine random drenge jeg tegner nu er Sheik o_______o

BRUG HJERNEN DUMME MENNESKER! Lol, jeg synes bare at det er latterligt at nogle tænker sig SÅ lidt om >___>)

1 kommentar:

Visit my webcomic!