9. august 2012

Flytning, ferie & Genki

Med svedende pande kæmper hun sig op på stolen, den knirker som om den er ved at give efter, men hun tvinger sit korpus op, griber musen og sliber bordpladen til den rammer adressefeltet. Blogger.com og så et nyt indlæg - I'm back, babe!

Længe siden.. længe siden indeed. Hold nu OP der er sket meget.
Har ikke engang været herinde under opholdet i Barcelona.

Lad mig starte med en praktisk lille ting.
JEG FLYTTER FOR MIG SELV!
Jeg har fået en dejlig lille 30 kvm lejlighed i rækkehus i Farum. Jeg flytter ind nu på onsdag (dvs. mine forældre kommer onsdag+torsdag og flytter mine ting derud hvorefter jeg flytter hjem og bor ved min dejlige kæreste i Hillerød måneden ud). Jeg er så spændt på endelig at have fået mit helt eget sted hvor jeg er herre over indretningen og husets regler! Omg omg omg ~ der er her til aften meldt flytning til folkeregisteret og har endda allerede fået ny læge, sådan!

Udover det skal det selvfølgelig også nævnes, at
JEG ER KOMMET IND PÅ UNI!
Så alt går som fod i hose lige pt. Og med SU fra næste måned, så er livet sgu egentlig meget perfekt.

Angående Genki-con. Jeg glæder mig rigtig meget til at se alle Jer dejlige mennesker, se showet (nej, deltager ikke..), være med til paneler og voldtage folk med mit kamera!
I år har jeg valgt at holde cosplay-fri sommerferie, fordi de sidste 2-3 år har jeg stresset med cosplay til Genki i sommerferien og det gider jeg bare ikke i år, så jeg har intet nyt cosplay til Genki, og jeg er ikke engang sikker på at jeg orker at tage et på. Om ikke andet møder jeg op alle 3 dage og hygger med Jer allesammen :D

Så..
For et par timer siden landene jeg i Billund lufthavn. Er netop hjemvendt efter en del fantastiske dage i Barcelona. Der er så hedt dernede, at jeg smilede da jeg mærkede den danske sommervind herhjemme. Ah ~ mit Danmark! Men nu kommer der jo også en del sommerdage heroppe nord på, eftersom højtrykket fra syd bevæger sig herop i al hast.

Billeder! Der er mange flere på FB! :3


Fuck mit fattige liv.. Hyrule Historia..2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig til at se dig til Genki! Og hvis du ikke har lyst til at lave cosplays, så lad vær :'D <3

    Elsker stadig øl billedet fra spanien, og jeg er glad for tingene virker for dig!

    SvarSlet
  2. Ååååh, Nadja! Vi er på vej ud i universitetslivet, hmm - lidt underligt, men spændende! Og din ferie ser AMAZING ud! *__*

    SvarSlet

Visit my webcomic!