10. juli 2012

Sommer, PS3, art & cosplay ~

Min sommerferie er godt igang og jeg nyder hvert minut!
Meget af tiden tilbringer jeg hos min kæreste, hvor vi ser film, gamer (Heavy Rain, Batman, Plants vs. Zombies & Crysis), går i biffen, spiser en masse mad og drikker en mase øl! Vejret er jo ikke ligefrem med os i år, så lad os da sidde indenfor og hygge 


Når jeg er herhjemme games der yderligere eller laver cosplay. Jeg er som nævnt tidligere begyndt på Skyward Sword-udgaven af Link til Genki. Jeg håber også jeg kan nå at blive færdig med Ghirahim, men Link kommer i første række, og jeg synes det skrider hurtigt frem!Skitserne (i størrelsesforhold 1:1) af Links skjold og sværd.

Tunika! - mønster på stof, uuuuuh~

 Sådan ser mit bord ud idag. Jeg krydser meget imellem at spille PS3 og tegne videre på min tegning.

Yeah! Red Dead Redemption. Det er halvandet år siden jeg gennemførte det, så nu var det på tide at genspille det. Jeg nyder det meget mere denne gang, da jeg kender personerne og deres baggrunde.
Dark Link siger hej!

Min lille nørd-section.

I august skal jeg med familien til Barcelona. Præcis samme sted jeg var med skolen for halvandet år siden, så det bliver et glædeligt gensyn! Jeg har gemt alle mine shoppepenge til turen derned, så jeg syder helt i knæene når jeg går forbi de danske tøjbutikker, imens de piller alt deres udsalg ned igen.

Sommerens inspiration:

 

Go sommer 

2 kommentarer:

  1. Have a nice summer vacation and good luck with your cosplaymaking for Genki! <3 I love the summer inspiration pics, especially the army style... :D

    SvarSlet
  2. Dejligt at I hygger jer, høhø :3 Og du kan godt glæde dig til Barcelona (var selv dernede på studietur for et par måneder siden), det er virkelig en speciel og dejlig by!

    SvarSlet

Visit my webcomic!