8. september 2012

8. september 2012

Blogtid!

Hej alle dejlige mennesker!
Jah.. jeg må jo lige beklage lidt for min dovenskab, men der sker ikke forfærdelig meget for tiden, så derfor har jeg nok slækket lidt på bloggen her :P
Nå men siden sidst er der jo egentlig sket lidt. Jeg har, som nævnt, fået min egen lejlighed, og udover at der lige skal installeres lys ude i køkkenet, og jeg (når mit mobile bredbånd udløber) skal have noget bedre internet OG udover de dvd-hylder der skal hænges op, så er jeg faktisk helt flyttet ind nu :3
I søndags, før første skoledag på uni, flyttede jeg for alvor ind (efter 2 uger hos kæresten) og det er en helt vidunderlig følelse at have sit eget sted. Der er noget magisk ved følelsen, men det er underligt at der ikke lige er nogle man kan spille/sy med, så har haft Bine på besøg i forgårs, hvor vi hyggede os med "The Woman in Black" og "Avengers". Det var skide hyggeligt!

Nå.. men folket vil vel gerne se min nye crib? :3 I får da lige en omgang billeder i kronologisk rækkefølge ^^

Sådan så det ud fra vi d. 15. august ankom til min adresse første gang!

Der er rigtig højt til loftet og 2 store flotte vinduer + et skråvindue, så der er meget lyst hvilket jeg sætter virkelig stor pris på. Her er vi begyndt at få flyttekasser ind!

 Og her har vi så fået flyttet de første ting ind. Mine kære forældre tog en færge over til mig tidligt den morgen og hjalp mig hele dagen og den efterfølgende dag med at køre i IKEA, pakke ud og sætte ting op :D

Ved en 18-tiden tog vi et smut til Hillerød for at hente de sidste ting og kidnappe min kæreste, og så tog vi hjem og fortsatte med at samle møbler og min kære mor lavede lækker aftensmad!

 Min lejlighed har hems. Hvilket jeg først vidste da jeg kom ud og hentede nøglen, og det er mega fedt for ellers havde jeg været i nogle VIRKELIG nedern pladsproblemer. Så alt "pakket-væk" ligger deroppe og der er plads til meget mere :D ~ engang når jeg bliver træt af min seng, erstatter jeg den med en flot reol og flytter min madras op på hemsen.

En af dagene hvor jeg tilbragte 2 uger hos kæresten i Hillerød, tog jeg hjem og pakkede helt ud, så det var klaret til første skoledag, og nu ser det sådan ud:

 Her med mig med i billedet (hvor det er kommet til at rode lidt):

 Jeg er så glad for stedet og kommer til at elske at bo her. Kun 30-40 minutter fra arbejde og kæreste men til gengæld 1 time i skole - det der sgu ikke noget at gøre ved :)
Køkken og badeværelse må I se billeder af når det er done, for der mangler lige nogle møbler ^^

Og så lige min indflyttergave til mig selv, som jeg købte i Barcelona:

Området jeg bor i et meget stille og roligt. Der er primært gamle mennesker og børnefamilier (og ca. 40-60 andre unge, I guess). Her er så fredfyldt og alle har bare deres ting stående udenfor og halvdelen låser ikke deres cykler. Her er så dejligt!
Den eneste negative ting jeg kan komme på lige nu, er den mose-sti jeg skal forbi når jeg stiger af bussen. Der ligger sumpe/moser til venstre for stien og træer på højre side. Det er IKKE sjovt om aftenen uden sin cykel, og jeg kunne have svoret på at jeg så slenderman en enkelt gang:Og så her d. 21. august havde Jonas fødselsdag og jeg havde lovet at vi skulle lave en kage, og hvad ER der med mennesker og frugtfarve? Selvfølgelig ville han have en BLÅ blåbærslagkage. Den var virkelig god og vi åd den på ligegodt 24 timer.

Den var med HJEMMELAVET kagecreme, som jeg havde lavet. NØJ!

Og så er verdens mest ventede MMO-spil i mange år udkommet; Guildwars 2.
Hvorfor er det så meget federe end WoW? Fordi det er GRATIS at spille og FUNGERER bedre. Ingen grinting, og der er meget varierende quests og cut-scenes og med LANGT større mulighed for at customize sin karakter.
Hvis I er interesserede har vi lavet en guild på Whiteside Ridge og I er alle velkommen! Bare find mig ved at søge på min main; Dragine.

 Race: Sylvari
Profession: Guardian


Race: Asura
Profession: Elementalist 

Race: Human
Profession: Necromancer

Race: Norn
Profession: Mesmer

Dette er mine karakterer so far. Mmhh.. så dejlige ~ det er virkelig et fedt spil og jeg vil anbefale det til Jer allesammen! PLAY, PLAY, PLAAAY!


3 kommentarer:

 1. ser helt vildt hyggeligt ud! ;_; .. om nom, den kage der...

  SvarSlet
 2. Ej, hvor ser det bare lækkert ud! :-D Tillykke med lejligheden!

  SvarSlet
 3. Åh, værelset ser meget mere rummeligt ud, end da vi var der, haha!
  Og den kage dér... 8D

  *tilbede GW2*... Jeg har snakket så meget om det, at jeg har overtalt en fra mit arbejde til at købe det næste måned, haha XD

  SvarSlet

Visit my webcomic!