25. januar 2012

Lige lidt shop-ping!

Jeg har ligget syg siden søndag aften, og jeg hader bare at rende rundt/ligge herhjemme, men det er man jo nødt til når man er syg :C
I dag har jeg til gengæld fået det meget bedre og jeg glæder mig til at vende tilbage til hverdagen i morgen. I eftermiddags tog jeg endda en tur ned i byen og hilste på arbejdskammeraterne og købte lidt tøj til mig selv :P
*Host* Jeg mener jeg gik en tur og fik mig noget frisk luft...

Længe leve Vero Moda og dejlige H&M!
 Creepy photo-edit XD

Glæder mig så meget til min nye hårfarve kommer!
Har bestilt 3 pakker af:
Har haft brugt det én gang før (bare i sort) og umiddelbart har jeg haft en god oplevelse med det og eftersom det er en skyllefarve som holder op til ca. 8-10 hårvaske, SÅ er det jo et ganske fint sted at starte :3 ~ har villet have lyserøde highlights siden...........2007 eller sådan noget og NU GØR JEG DET. Ja, jeg gør så. Arbejdet er fjong med det!
Som I kan se er jeg heller ikk så blond mere :P ~ har fået farvet håret mørkere, men det er en skyllefarve og mit hår er allerede blevet meget lysere siden jeg farvede det for ca. 2 uger siden. Det er faktisk LIGE ved at have den gyldne farve jeg SÅ gerne vil have! (^-^)

Nå.. Ja, der blir også lavet cosplay for tiden. Set oppefra ser mine gauntlets lige pt godt ud, men underneden har jeg bare sådan nogle lede klods-fingre XD ska lige se om ikk jeg kan finde på noget inden jeg bruger resin på dem (OAO)


YUP, har købt fiberglass.
Vi ska jo alle prøve noget nyt ind imellem og i dette tilfælde kaster jeg mig over glas-fiber. Og JA, jeg ved godt det kan være skide farligt, jeg har skam alt i orden ;)Skal glasses! Uuuuhhh, jeg glæder mig!

5 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig så meget til at både at se dit nye cosplay og dit hår :'D

  SvarSlet
 2. Jeg er HELT vild med den sorte trøje med "Love is hard" teksten på *-*

  Og den hårfarve du har lige nu er smadder flot c: Glæder mig til at se resultatet af den lyserøde hårfarve! Lyder rigtig nuttet.

  Oh owwwh maaah gaawwd jeg glæder mig til at læse om dit fiberglas eventyr!!! SO EXCITING!  ...ps det første jeg tænkte da jeg så klørerne var bare "dét' jo Vincents klo" :'D

  SvarSlet
 3. Glæder mig sådan til at se hvordan det vil gå med de forskellige projekter OwO!

  Og jelly om tøjet!

  SvarSlet
 4. FUUUUCK main, jeg kan slet ikke vente med at se resultatet af le fiberglass project! Og de klør er virkelig flotte! *__* Kan du ikke lave dem rundere, måske vha. noget ståltråd?

  Så de der Love-is-hard bluser i H&M forleden. Tror virkelig den vil klæde dig!

  SvarSlet
 5. Love your new clothes! They look awesome! And I'm really excited to look at your new cosplay getting there! :) <3 Good luck and have fun!

  SvarSlet

Visit my webcomic!