17. oktober 2011

725 blev til 724!

Kan folk huske den er super eksklusive Dark Link figur jeg fik i 3årsgave af min dejlige kæreste?

Well.. det skete faktisk for godt 3 uger siden, at vi fik brev om at den var ankommet på et posthus hvor vi kunne hente den imod at vi betalte told på næsten 700 kr.

Så tog jeg den med hjem AND BOY WAS I HAPPY! My own Dark Link!!!
So.. hvorfor skrev jeg ikk om det noget før? Hvorfor holde de saftige sager tilbage?FORDI TOLD HAVDE ØDELAGT FIGUREN, THAT'S BLOODY WHY!

Har bare ikk haft lyst til at skrive om det før nu..

Halsen på Link var brækket og det eneste der holdt hans hoved sammen med kroppen var den lille ledning, som sørger for at hans øjne lyser rødt. Told havde haft åbent helt ind i flamingoen hvor figuren har ligget, og ikke fået lagt ham ordentligt inden de lukkede til - knæk, der røg hovedet. Sådan nogle fucking uansvarlige pisse skide fulde lyserøde pik toldere... FUCK jeg blev knust, og tror aldrig jeg har set Bine være SÅ rasende.. så vi marcherede direkte tilbage på posthuset med den og fik den sendt tilbage i hovedet på tolden.

Den dag oplevede jeg en ny følelse. Forestil dig, at du står på 70. etage - øverst oppe - du står og er almægtig og har det godt, og pludselig er der en bagfra der ripper dit hjerte ud af brystet på dig og tyrer det ned mod gaden hvor de splinters i en milliard stykker. Sådan havde jeg det da jeg opdagede at det ikke var meningen at hovedet skulle kunne tages af min stakkels figur.

Der fandts 725 af den figur i verden, nu findes der 724 - og vi er på jagt efter endnu en.
I dag har vi bestilt en ny fra en anden forhandler, og så har vi samtidig sendt en lille mail til told om at "holde nallerne" fra den pakke.

Vi vidste jo godt at det var en meget dyr figur, så vi var så kloge at optage en lille video da vi åbnede pakken og har derfor bevis på, at den var ødelagt da vi åbnede den første gang.

Wish us luck and prey for my Dark Link to come home (;O;)

6 kommentarer:

 1. sikke nogle fucktards, du må skrive hvad Told vil gøre ved det.
  Jeg håber I får de 700 kr. tilbage + hvad I har givet for figuren, men der vil nok desværre være et tab fra jeres side af :(
  jeg håber den nye figur når sikkert hjem til dig!

  SvarSlet
 2. WHAT THE FUCK. NO FUCKING WAY. SERIØST!? VED DE GODT HVAD DE HAR GJORT, DE FUCKING PIKHOVEDER!? FUCK HVOR ER DET LATTERLIGT!
  ej, forhelved, det gør mig ked af at høre, det er noget pis. EJ, HVOR VOVER DE ØDELÆGGE EN DARK LINK FIGUR, HELT SERIØST!? fuck man, hvis de bare vidste...

  SvarSlet
 3. Føj for satan som jeg skrev inde på facebook :(
  Det er så synd for jer og jeg håber de kommer til at betale noget så grundigt for det!

  SvarSlet
 4. ..... Skal vi ikk bare samle en tæskehold fuld med cosplayer/Zelda nørde? Kæft man, man burde jo kunne stole på at tolden passer på ens ting, og sørger for at tingene er i orden inden de sender dem videre D:!!!

  Stakkles Dark Link ;w;

  SvarSlet
 5. Toldere er svin :c Jeg håber godt nok at I får erstatning, ellers er der da noget helt galt.

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er helt absurd at de kan smadre en figur på den måde.. For som du sagde var halsen jo ret tyk og ikke bare liiige til at knække. Tænk engang at folk, der får løn for at behandle toldsager, behandler VORES ting så respektløs. Det gør mig virkelig bange ;_;

  Håber der kommer noget godt ud af sagen og at Told erkender deres fejl!

  SvarSlet

Visit my webcomic!