9. marts 2013

Now with (promised) clothing!

Jeg har tidligere lovet at lave en post med noget af alt det nye tøj jeg har skaffet mig over de sidste par måneder. Før i tiden gik ALLE mine penge på cosplay. Alt hvad jeg havde i overskud var til stof, prop-udstyr, parykker og linser. Jeg har da brugt en smule på cosplay i denne måned fordi J-Popcon er lige om hjørnet, men det har også betydet, at jeg de sidste 2½ år ikke rigtig har haft gået op i at bruge penge på tøj i så høj en grad som jeg gør nu. Jeg tror egentlig det startede da jeg opdagede


Den side inspirerer "the living hell out of me" og jeg får lyst til at købe alt jeg ser folk gå med! Jeg poster ikke rigtig selv til lookbook (hovedsageligt fordi jeg ikke har et ordentligt sted at tage billederne), men det kommer måske når jeg engang får dannet mig en garderobe der er lige mig!
70% af det tøj jeg får øjeblikket er fra internettet og nederst lister jeg de sider, som jeg handler fra. Man skal som udgangspunkt holde øje med hvornår man kan få rabatkoder, fordi noget af tøjet er ret dyrt, men det er også super lækkert og ret unikt for Danmark!

Her er noget af det tøj jeg har fået på det seneste (ja, noget af det, skal nok vise resten senere) og der de er købt fra:

Skjorte med dyre-print i silke.
fra H&M


Skjorte medblo camo-dyre-print og ærmer, som kan smørges op.
fra ONLY/Vero Moda


Tunika i noget blødt polyester /af en slags) med kraniemotiv og hvide manchetter (med fulgte også en indvendig hvid krave som kan tages under alle trøjer).
fra SheInside.com


Sweatshirt med leopart motiv. Brand: Noisy May
fra Vero Moda


Tynd strik t-shirt med leopard motiv. Brand: Noisy May
fra Vero Moda


Billedet her er ikke så god som illustrering af trøjen (egentlig) men det er en mavebluse-lang t-shirt med skelet-hænder.
fra Romwe.com

Dejlige sager der i øjeblikket er på vej til min adresse:
fra SheInside.com

fra Chicwish.com

Og her kommer der noget lookbook inspiration til folket!


Og så har jeg en endeløs do-want-liste men min must-have er meget kort, fordi det er sager jeg ved jeg skal have fat i hurtigst muligt (liek... next order), og den kommer her...
MUST-HAVES:
"Studded backpack" - Topshop.com

Tights - Oasap.com

"Wee Skully Bodycon Dress" - Sirenlondon.comOg her kommer den lovede liste over de websites jeg handler fra i øjeblikket, som som trendsetter på lookbook:

romwe.com
sheinside.com
chicwish.com
oasap.com
sirenlondon.com
tobi.com
lulus.com

Enjoy your spree 

4 kommentarer:

 1. Findes der noget bedre end at købe lækkert tøj til sig selv? Godt du endelig forkæler dig selv på den måde ♥

  Jeg elsker den hvide trøje du har på, med to leoparder på ;w;
  Og hvor er dit undercut bare lige liiidt forn ice!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker topshop rygsækken :) Håber at du får fat på den :) xx

  Cherrydunia.blogspot.com

  SvarSlet
 3. I love those clothes.. Must restrain.. x) You've got great taste and a great style, I love patterns!

  SvarSlet

Visit my webcomic!