1. januar 2013

Det var så 2012!

Long and juicy post ahead!
~ 2012 der gik! ~

Rigtig godt nytår allesammen! Håber I alle kom sikkert over på den anden side ~

Sidste års nytårsforsætter. De grønne fik jeg styr på, men de røde fik jeg ikke gjort så meget ved.

 • Blive ved med at spise sundt!
 • Kom ind på universitet og studer Medialogi.
 • Giv mig selv mere tid til gaming, tegning og til at se vennerne.
 • Lav en CMV til Genki-cons CMV-konkurrence.
 • Tag til mindst 2 udlandske conventions.
 • Lav mindst 30 retter fra "Tøsernes Kogebog".
 • Træn mindst 2-3 gange om ugen uden at anstrenge iskiasnerven hver gang.
 • Lav 3 nye cosplays at least and love every minute of it!!!

Yeah................. Det er jo hvad der kan ske......
Det har på alle måder været det hektiske år jeg længe har oplevet i mit liv!
Der er sket så mange nye ting, og jeg føler virkelig at jeg har fået så travlt med alt. Der har aldrig rigtig været tid til det jeg gerne vil, og når tiden endelig er der, er man så udmattet fra hverdagen at man ikke orker det. Har dog fået spillet rigtig mange spil, og givet mig selv tid til at tegne igen! Og at give mig selv tid til at starte med at tegne igen har gjort mig underværker. Jeg elsker at tegne og har det så godt når jeg får lov at sidde og fordybe mig. Jeg er endda begyndt at købe nogle (ikke helt billige) art magazines som jeg grundigt studerer og prøver at lære fra :)

Her er de nye for 2013:
 • Skrive blog oftere, duh.
 • Spis sundere og drop alt det rugbrød og andre nemme mad-løsninger.
 • Får styr på anatomi så tegningerne bliver bedre!
 • Få skrevet mindst 200 sider på første bog af Phantasia (er lige rundet 50).
 • Pas godt på de få penge jeg har.
 • Få lavet ét cosplay udover Ghirahim.
 • Inviter flere venner på besøg i stedet for at være asocial :)
 • Nyd at kunne spille flere spil!
 • Gennemfør Skyward Sword på Hero-mode (Yep, har jeg ikke engang haft tid til).
Der er blevet drukket meget glögg i år, og dette er ikke engang alle de tommer flasker :P

Julebord med julemad, nam nam nam~!

Et lille peek på mine julegaver! Billedkvalitet skyd dig selv! 


Vores julegris :)


Uni
Og så begyndte man jo desuden på universitetet. Ikke så meget andet at sige en "holy shit". Det har været en meget hektisk start, men jeg har mødt sådan nogle søde mennesker og fagene er lige mig, så jeg er klar på både en bachelor og en kandidat derefter :) Tre år, så har jeg en Bachelor of Science (BSc), og om fem år og så har jeg en Master in Medialogy. Jeg glæder mig~ umiddelbart er tanken at jeg efter uddannelsen tager ud på markedet og får et par års erfaring hvorefter jeg vil vende tilbage til universitetet og blive lektor!

Tegning
Jeg vil øve mig og blive meget bedre! Jeg vil tage kritik til mig, lave om og blive bedre! Jeg ønsker mig så brændende at kunne lave freelance arbejde for firmaer som kunne bruge en fantasy artist. Det er den retning jeg bevæger mig i nu, fantasy. Min stil vil selvfølgelig altid have et præg af alt den mange jeg har tegnet, og jeg har ikke i sende at opgive min japanske streg, men jeg vil udvikle mig!
I øjeblikket er jeg meget inspireret af tegninger som disse:Og her er nogle af mine tegninger fra i år:
Og en enkelt W.I.P.. den når nok ikke at blive færdig her i 2012:
Jeg kan endelig se at jeg bliver bedre, og jeg får virkelig udforsket både traditionelle og digitale teknikker! Jeg elsker virkelig at tegne, det vil jeg aldrig stoppe med!

Stil
Jeg er blevet meget opmærksom på mig selv og hvordan jeg ser ud i 2012. Jeg begyndte at lære mig selv at kende, da jeg i 2010 flyttede hjemmefra, men 2012 har været en åbenbaring for mig! Jeg kender mig selv og mit udseende nu, og er sikker på den stil jeg bærer. Faktisk er der ingen stil, eftersom jeg køber og går i det jeg kan lide. Du kan vel kalde den naturfarvet + sort, som primært, men også en smule alternativ. Jeg bruger meget mindre make-up end før i tiden, og det er vidunderligt at føle sig køn uden krigsmaling! Jeg elsker at være naturlig!
Her er nogle billeder fra fantastiske lookbook, som inspirerer mig meget i øjeblikket:


Har også fået en del nyt tøj indenfor de sidste måneder (specielt til jul) og det vil der komme en post med snarrest :) (skal lige havde taget billederne!)..

Cosplay
.........yeah... jeg kan ikke huske andre cosplays end Fenris, som blev lavet i år. Ghirahim var meget tæt på at blive færdig, og ham er jeg stadig meget elektrisk over, så regner med at få ham færdig til J-Popcon, men lad os nu se. Jeg synes at cosplay-miljøet i Danmark er for lille nu. Forstået på den måde, at man efterhånden kender "alle" og jeg synes at størstedelen af danske cosplayere udvikler sig i en forkert retning. Det skal være sjovt og med kærlighed for karaktererne, og det er der virkelig alt for mange der fatter hat af, efter min mening. Jeg synes bare ikke det er så sjovt mere, og jeg kommer nok ikke til at tage til svs-con mere, for det er bare ikke besværet værd. Jeg har nogle få projekter tilbage som jeg ønsker at realisere, og efter det hopper jeg på pension :)
Det er for dyrt, tidskrævende og der er ikke nok interesse. Med dette sagt betyder det ikke at jeg aldrig laver et cosplay igen, men jeg vil trække mig fra det aktive miljø :D

1 kommentar:

 1. Haha, det var mange smukke, røde nytårsforsætter.
  Håber flere af de nye vil være grønne næste år :D Specielt at blogge mere, jeg savner dine dejlige opdateringer :C Og at spise bedre, mad er godt! Rugbrød er kedeligt som aftensmad.
  Selvom du vist er blevet en lille glögg-gris :')

  Jeg håber virkelig du bliver ved med at bevare din passion for skolen - for "Master in Medialogy" er dælme en blæret titel!
  Og jeg er stor fan af den måde din tegnestil udvikler sig på :D Elsker selv fantasy og synes dine tegninger er fantastiske!

  Det er godt du er ærlig over for dig selv, og vælger at stoppe som cosplayer. Det andet er simpelthen for dumt og spild af penge! (Hvilket gælder alle hobbyer her i livet).
  Og jeg har det faktisk lidt som dig - jeg synes også noget af cosplay miljøet har ændret sig i et træls retning. Hvor konkurrence og anerkendelse er vigtigere end hvad man selv føler. Hader at så mange mennesker vælger populære karakterer over de karakterer, som de elsker - bare for at opnå anerkendelse fra andre.
  Men dejligt at du har planer om at tage til J-Popcon ♥

  SvarSlet

Visit my webcomic!