29. maj 2012

6 dage tilbage!

EDIT: EPIC FAIL, FOLKENS! JEG KOM TIL AT SKRIVE ET FORKERT BATTLETAG!
Det er IKKE dragin#2767, men det I skal tilføje er:

DraginAxe#2767


Så er det på mandag der skal afleveres eksamensopgave, og det er faktisk det eneste der sker i mit fantastiske spændende liv lige pt XD
Jeg knoklede 12 timer non-stop igår, så jeg kunne holde fri i dag. Det føles bare så godt at lave nogle andre ting (men kan alligevel ikk lade være med at rette på sagerne og læse korrektur på det ind imellem! - JA, selv kl. 10. om morgenen!) ~

Jeg arbejder alene...og har valgt at lave en kampagne for Amnesty International som omhandler afskaffelsen af dødsstraf. Der er et website, en flyer, to plakater og en facebook-side. Jeg kunne godt havde tænkt mig at have haft tid til at lave et mobil-spil, så jeg også kunne lave en app, men med en rapport på 30-45 sider som skal skrives ene mand, må man ligesom prioritere.


Nå men nok om det. På fredag er det d. 1. juni og  bliver lanceret! Jeg glæder mig som et bette pattedyr og det er også på fredag at mine Midna-billeder som Zarsu tog bliver offentliggjort. Jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig at smide et af dem på OtakuHouse.


I ved vel allesammen hvor hurtigt man blir distraheret af ting som rengøring, room-makeovers og spillemaskiner når man skirver opgave? Well, jeg har godt nok ikk rigtig været faldet i rengøringen endnu, men da jeg først fik fat i Diablo III havde jeg svært ved at stoppe, så jeg tog den i stiv arm og fik det gennemført med min dejlige Demon Hunter; Dragin:Er i lvl 30 med hende lige nu, og har lige startet en Witch Doctor til den næste difficulty, men det må altså vente til jeg har afleveret min opgave. For slet ikk at nævne de to spil der ligger til mig på arbejde, som jeg har nægtet at tage med hjem i frygt for at "spilde mere tid".

Mit battletag er  DraginAxe#2767 , til jer der vil spille med mig!

Udover Diablo, fik jeg også lyst til at smide en masse gamle fashion-magazines ud, men først fik jeg klippet og klistret, så nu har indersiden af mit skab fået en makeover. Det er rart at have skønne billeder at kigge på imens man smider makeup i krydderen.


Og jeg har flere ting at snakke om på denne regnfulde tirsdag morgen! :D
For et par indlæg siden jublede jeg over at have købt min første TLoZ t-shirt og nu har jeg købt to mere! Så dem til svs-con og kunne på ingen måde stå for dem (på trods af 200,- stykket, auch!)


Jeg føler mig så dejlig nørdet! Life smells good.. eller noet! :P
Jeg har også købt ny printer! Jeg er tilbage til at have en Canon Pixma (havde også en Pixma for år tilbage), og denne her er trådløs og hele lortet. Det var min gamle Lexmark nu også, men den kunne sgu ikk altid finde ud af det. Denne her er helt fantastisk og kan stensikkert anbefales. Den koster endda sølle 799,- i ElGiganten og så kan man jo få blækpartoner på InkClub (de er lige kommet ind ad døren her til morgen!)
Min Lexmark besluttede sig pludselig for at gå kold og dele af den begyndte at knække af, så med 1½ uge til afleveringen af eksamensopgaven panikkede jeg lidt :P ~ men her er min fine nye printer og jeg elsker den allerede, min nye babe!


NU tror jeg heller ikk der var mere :P
Håber I fik nydt det gode vejr imens det var her, for den står på regn og blæst (og max 15 grader) den næste uge XD

2 kommentarer:

  1. Oh, I'm looking forward to see your Midna pics. And good luck with your exams and your Otaku House entry! :D I've decided not to enter this year since I a lot of critique last year. :X

    SvarSlet
  2. Held og lykke med det c: Er sikker på du har lavet en kanon god opgave på trods af at være forever alone~

    Hvor blev indersiden af dit skab bare lækkert :D Elsker sådan noget, det er dejligt inspirerende!


    Og du er sådan en sød nørd :')

    SvarSlet

Visit my webcomic!