15. november 2011

J-Popcon 2011

Jeg plejer faktisk ikke at være så god til at få skrevet con-rapporter, og det bliver jeg nu nok aldrig, men derfor kunne jeg alligevel godt tænke mig at skrive lidt om min J-popcon weekend (^-^)

J-Popcon 2011


Min smukke kæreste!

Min...... retarderede kæreste....
 
Bine og Lisa

 Mmmhhh.... Street pass....

**** you!

Storm Troopers!!!!

...med Aybike (Ken-smilet)!

Det hele startede i mandags/tirsdags da vi begyndte at få stress med vores cosplays og vi var oppe til en 03:00 - 04:30 hver dag og arbejdede på det. Fredag aften fandt vi ud af, at dioderne til Neros Devil Bringer var lidt i stykker (de var loddet sammen og nogle ledninger havde revet sig løst) så vi måtte sidde og lodde fredag nat. Jeg fik omkring 12 timers søvn I ALT mandag til lørdag fordi jeg også havde skole og arbejde at passe ved siden af, BUT OH BOY WAS IT WORTH IT!

Da vi endelig trak i vores cosplays lørdag ved middagstid kunne vi mærke at det eneste der var tilbage af stress, var scenen! Og det er den GODE form for kilden i maven.
Folk var SÅ imponerede over vores cosplays og vi fik SÅ meget ros! Vi er virkelig glade for dem, og selvom en del af gæsterne ikke forstod vores act, synes de alligevel det var pisse fedt, og det siger jo også noget :3

Fredag var jeg Midna igen. Jeg elsker at være Midna, for når folk vil kramme mig, bliver de blå.. HA HA HA! PLUS, jeg får lov at opføre mig som en forkælet prinsesse, høhøhøhø :B
Vi kom lidt sent hen på connen, fordi jeg kom fra skole af og derefter først skulle males blå, men vi nåede det da alligevel :DBillede taget og redigeret af Ali Jehad.Billede taget og redigeret af Silas Ichi Staal.Billede taget og redigeret af Silas Ichi Staal.

Lørdag.. You know the drill.. Vi mødte kl. 10.00 i Øksnehallen med kaffe og morgenmad hvorefter vi ellers øvede, skiftede til coslays, gik på scenen og fik en dejlig præmie:

"J-Popcon Cosplay Award"

Vi er så stolte af os selv! :D


HINT: Flynn i baggrunden - shit bricks nao!
Søndag var det så min tur til at være Nero. Vi havde jo begge lavet begge cosplays og vi har lavet dem sådan at vi begge kan passe dem, så søndag stod på mindfucking og jeg blev kaldt Sabine rigtig mange gange XD ~ hahaha!
Min søster, Lisa, var Trish og vores veninde, Sarah, var Lady. DE VAR SÅ AWESOME!
Jeg er rigtig glad for at have set alle min venner igen, især dem som jeg kun har snakket meget lidt med til andre cons. Jeg fik ikke snakket så meget med søde Sascha, men hun var jo (awesome) cosplay dommer!!!


Havde en rigtig fed og hyggelig weekend, og jeg synes virkelig at J-Popcon havde oppet sig siden sidste år! Garderoben foregik endda rigtig godt!


Tak til Jer allesammen for Jeres ros, sammenhold, underholdning, gode humør og dejlige con!
~ vi ses til svs-con ~

9 kommentarer:

 1. ... Pfft.. Worst cosplayers EVER! .. eller nej vej..

  Det var så fantastisk at se jeres cosplays! I har virkelig gjort det godt! :D

  SvarSlet
 2. Jeg elskede virkelig jeres act, så fedt.. og well dem der ikke fattede actet er nok nogen der ikke har prøvet spillet.. :D ...(og damn de cosplays... love them <3 <3 )

  SvarSlet
 3. Y'all are both so beautiful and talented! I'm jealous!

  SvarSlet
 4. Ububu you were so cool. Alle de fjer, Nadia, alle de fjer!

  SvarSlet
 5. Buuuh hvor er du sød xD Godt du nyder at blive behandlet som en lille prinsesse, for det er ekstremt anstrengende for os andre d; Ej det er sku fint! du skal også forkæles en gang imellem! x3 og tak for nogle lækre billeder af mit Trish jeg kan vise familien <3

  SvarSlet
 6. I var så seje på scenen! *O* Jeres præmie var så velfortjent~ I was so amazed.

  SvarSlet
 7. Wow.. You costumes are abosloutely amazing. I just.. I'm blown away by your skills~ I wish I could be there and watch you live. And congratulations with the award, I bet it was well deserved!! <3 But just watch it! Next year I've got serious plans to go to Denmark! :D

  SvarSlet
 8. Her, Midna - spis noget toast xD
  Fuck, jeg elsker din retarderede Bine <3

  Og I var altså ALT for seje!!! Alle de detaljer og props, o m g *Q*

  Men hvor er du dum ikke at sove. DUMME DUM :( Hvordan kunne du holde til det med skole og arbejde?! Crazy woman!

  SvarSlet

Visit my webcomic!