29. juni 2010

Disneyland ♥ Dag 1 ♥

SIKKE EN DAG!
Vi har stadig ikk helt fattet det. Vi har faktisk tilbragt dagen i Disneyland Paris! Det er virkelig en helt utrolig oplevelse! Men vi må hellere få gang i faktor 30 og 50 i morgen for allerede inden vi kom herned sydpå havde vi begge røde skuldre D:
Her er virkelig varmt.. Nå, men lad oz komme i gang.

Da vi vågnede havde det regnet hele natten og der var kun et kedeligt gråt skydække på himlen, men da vi ved middagstid drog mod Disneyland begyndte solen at titte frem og den er ikke gået væk endnu.

Nå.. Vi ankom til Disneyland lidt over middag og det første vi får øje på er en kæmpe togstation som hører til Disneyland. Derefter en gigantisk biograf og en lille park vi ikk anede hvad var, så vi smuttede kløgtigt forbi så vi kunne få vores billetter til parkerne.

Derefter kommer vi forbi Disney Studios som er den anden park der hører til Disneyland, men vi dag ville vi i den store park så på trods af den kæmpe store flotte for-park før billetsalget, kom vi hurtigt igennem og fik vores billetter uden problemer :D

Da vi kom indenfor havde vi ingen idé om hvor vi skulle starte. Vi satte os ned og holdt en plaster-pause til mine tæer, og imens fik vi kigget på kortet vi fik udleveret. Vi kunne jo ligeså godt starte fra en ende af, så vi drog mod alle butikkerne. Waw. Jeg kunne købe mig ludfattig hernede og det kommer jeg da sikkert også til. Lisa er lidt bedre til at beherske sig, men vores øjne var på størrelse med Den Gale Hattemagers tekopper de første par timer.

Vi fik ikk rigtig prøvet nogle forlystelser i dag, for vi havde en del at slæbe på, så til i morgen har vi lagt en anden taskestrategi og så skal vi prøve alting!! Der er rigtig mange mennesker, men det var tydeligvis en "rolig" dag ifølge personalet og køerne :D

"OUR VICTIM!"

BEST. ICE CREAM. EVER! Længe leve B&J!

Se hvad vi fandt :D

BEST. HAUNTED. HOUSE. EVER!!!!!!!!!

Og her har vi dagens køb (minus mad og drikke) x3
På min side er det en Stitch bamse, en Stitch termokop, en Angel nøglering (som den eneste og alle Stitch var udsolgt alle steder vi kiggede) og selvfølgelig et par Stitch alien ører.
Lisa fik købt en trøje med Angel og et par alien Angel ører :D

Nu vil vi begge (SKIFTEVIS) tage et velfortjent karbad på vores fine franske badeværelse.
Åh ja.. Vores TV på værelser har mentale problemer. Det kan ikke skrue ned så vi hører musik på computeren hele tiden, for ellers er her så dødt :D

I morgen starter vi i Walt Disney Studios og bevæger os derefter hen til alle forlystelserne i den anden park. Glæd jer til en update igen i morgen aften"

7 kommentarer:

 1. *_* ..det ser godt ud... *wants to go*
  Vi skulle rigtig have været i Paris OG Disney Land, men nu skal vi ikke alligevel ;__; æv bæv...

  BUZZ LIGHTYEARRRRRRRRRRRRRRR!!!! 8D

  SvarSlet
 2. omfg jeg savner Disneyland nu...

  SvarSlet
 3. Hahaha, det er så smart af jer at bruge flere dage i DisneyLand så I både kan shoppe en masse OG prøve ting :D
  Awwww, din Stitch bamse er bare super cute!

  Og DisneyLand ser ud til at have ændret sig lidt siden jeg var der sidst :D Vildt fedt!

  SvarSlet
 4. *misundeliiiig* ;-; Men omg den Stitch-bamse er ellers bare virkelig sød... <3 Kunne godt tænke mig sådan en også ^^ Hils Lisa, og glæder mig til at kigge med i morgen *A*

  SvarSlet
 5. Oh wowwww, de der Tornerose vinduer er riiimelig crazy!!! :D
  Ja, Haunted House er virkelig fedt haha ;)

  Hav det fedt igen i morgeeen !

  SvarSlet
 6. ;A; wants all the Stitch <3

  SvarSlet
 7. er VILDT misundelig -w-; <3 men hvor ser det sjovt ud, og det ser ud til at i hygger jer rigtig meget. QwQ <3

  SvarSlet

Visit my webcomic!