1. marts 2012

Birthday Reckoning

Uha, det er længe siden jeg har opdateret :3
Tbh, er det fordi jeg har haft for travlt med alt muligt andet :P
Nu går jeg endelig på ferie på mandag (holdt ikk semesterferie i januar) så jeg glæder mig rigtig meget til en uges afslapning 

Birthday:
Jeg havde en dejlig fødselsdag!
Tusind tak til alle I dejlige mennesker som ønskede mig tillykke (over 100 mennesker, WHOA!).. Jeg fik en masse penge og nogle vidunderlige gaver:


Tørklæde fra Saint Tropez

Desperate sæson 7!!!!!!!!!!!!

Stavblender :D

Steelseries gaming tastatur!!!!!!!!!!!!

Taske fra Saint Tropez (AMUST hedder mærket). Den er virkelig giant og jeg kan have alt i den :D

Så er der på lørdag tilbage hvor en del af mine kære venner kommer på besøg og æder alt min mad XD det blir godt! Brunch til 20 mennesker, men så det godt jeg får lidt hjælp af Jer der kommer allerede fredag! 

Kingdoms of Amalur: Reckoning
Så vil jeg rekommanderende et spil jeg er blevet bidt af:

Tror at vi på jobbet blev enige om, at det er en god blanding mellem Dragon Age og Elder Scrolls: Skyrim med et flot præg af World of Warcraft.
Det burde virkelig være sådan her, at WoW skulle se ud!
Det er et single-player spil, hvor du starter med at blive introduceret som værende død. Du vågner herefter op i en kæmpe bunke lig et sted kaldet Well of Souls.
Du har mistet hukommelsen, men du render hurtigt ind i nogle der udmærket ved hvem du er, og pludselig er du på en færd for at dræbe den som dræbte dig.

I Reckoning har alle en skæbne pålagt sig, udover dig selvfølgelig. Du skal selv tråde din skæbne gennem spillet, og det viser sig meget hurtigt at en masse folk er interesseret i dig!


Reckoning tilbyder en kæmpe åben verden som i Skyrim, men med en super flot grafik som minder lidt om den stil vi kender fra WoW, og med et eventyrlig univers med talrige væsner, der bare skal negles XD

Aldrig før har jeg spillet et spil med så gennemført et kampsystem (spiller på PS3). Bevægelserne deri er så flydende at du konstant skifter mellem primært og sekundært våben, bare for at få lov at se alle de fede moves! For slet ikke at snakke om den fantastiske mulighed for dual specs. Du kan måde være warrior og mage samtidig, eller rouge og mage, for du bestemmer helt selv din skæbne, så det er bare om at tråde den sammen som man har lyst! Spillet vil jeg på alle leder og kanter anbefale hvis man ikke har noget imod at smide en masse timer efter et eventyr i en kæmpe verden! Og deres voice-action er ikke helt ringe (gnomerne snakker som vikingerne fra "How to Train your Dragon" ... I LOLd).

Og som i så mange andre RPG-spil, kan man lave sin helt egen helt/heltinde 

Og hvis jeg må have lov at fortælle hvad der når mig helt ud på kanten af sengen, er det når man i kampens hede får et ordentligt adrenalins-spark i røven fordi spillet laver de her (facking amazing) 2 sekunders slowmotion, som virkelig får adrenalinen rundt i hovedet på dig.
DET. ER. SÅ. FACKING. AWESOME!

Og den effekt ses også i E3 traileren her:

Grunden til at man ikke skulle købe det, er hvis man hurtigt bliver træt af spil som kan "virke for nemme". Jeg synes sværhedsgraden er rigtig god, for du dør ikke hele tiden (har været død én gang indtil nu) men uden potions overlever du heller ikke på casual sværhedsgrad. Skal man have en stor udfordring, hedder det Skyrim.


3 kommentarer:

 1. Mmmmhm, dejlige gaver!
  Og du er sådan en sød fantasy nørd :'D

  SvarSlet
 2. Lækkert med gaver, det kan altid bruges : D

  Og det spil lyder da nice, det vil jeg tjekke ud 8D

  SvarSlet
 3. That's just awesome! I love your gifts, they were really nice. <3 And I'll check out that game, looks interesting ;)

  SvarSlet

Visit my webcomic!