17. maj 2010

Lidt nede - lidt oppe..


Det ska slet ikk være nogen hemmelighed, at jeg ikke laver så meget for tiden.
Der er rigtig mange ting jeg gerne vil lave, og som jeg hver dag på arbejde ser frem til at komme hjem og lave, men når først det kommer til stykket, får jeg aldrig lavet noget af det (>__<) Synes at selvom tiden går langsomt, kan jeg ikke rigtig følge med og jeg føler at jeg spiler mit liv væk for tiden og drukner i Kvickly, friture og kager (og det er endda negativt selv med kagerne O_O)...

I morgen ska jeg til Silkeborg eftersom Lea og Jeg ska se Iron Man 2 (^__^)/ det glæder jeg mig rigtig meget til..
Jeg ska så arbejde i weekenden, hvilket virkelig SUCKS.. hader weekendarbejde for der er altid så fucking travlt. Jeg føler mig rigtig pirrelig og sur for tiden og jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad det er.

Havde en rigtig møgdag i går, og dag ingenting, for slet ikke at snakke om lørdag som heller ikk var det fedeste. Min weekend forsvandt i et splitsekund, og så var det tilbage på arbejde. Jeg føler mig som en zombie for tiden. Jeg synes ikke at jeg registrer noget omkring mig. Det er som om et slør har sænket sig over mit syn, og jeg har svært ved at trænge igennem det (o___o).. Underlig fornemmelse af slet ikke at være til stede og bare vil lades være i fred.. Intet går som jeg vil ha det (>___<)

Er rigtig glad for at Ålborg meetp-up blir afholdt på en helligdag, så jeg kan komme med. For arbejder som regel i den weekend. Det er jeg rigtig glad for.

Er da også på trods af afstanden blevet inviteret til Grill-indflytter-Fest hos Risa, men jeg ska arbejde også... Som Lea siger, det arbejde overtager mit liv hvis jeg ikk passer på, for det er næsten det eneste jeg laver (o____o) det er forfærdeligt.. Glæder mig til at begynde på min uddannelse! Det det jeg rigtig nøjern over (>__>)..

Puha.. lettet hjerte.. ikke at jeg forventer I ska læse mine kvaler ^.^ men det er rart at komme ud med..

Dagens citat:
(Michelle står bag mig og har lige lavet en is til et par unge fyre, og da hun overrækker dem den, hører jeg kun):
"Mmmmh....Sexet....."
Mig: *Står og prøver at undertrykke en dødelig latter* x,DDD

Glæder mig så meget til på søndag hvor jeg har inviteret nogle tøser fra mit arbejde med til "Vi Rocker"-koncert på Tangkroen hvor vi skal servere og sælge alkohol til alle de glade rock-mennesker. Det er rigtig lækkert og jeg ser frem til 14 timers arbejde med højt hår, mørk make-up og søde veninders latter og sved ^^/
Desuden får vi vist back-stage adgang og vi kan fremskaffe oz nogle autografer fra de store sangere (*w*)

Med følgende program:

12:30 Infernal
14:30 Medina
16:30 Sanne Salomonsen
18:30 Nik & Jay
20:30 TV-2
22:30 Dizzy Mizz Lizzy

4 kommentarer:

 1. jeg er måske lidt en stripper for dig!
  VELKOMMEN TIL MEDINA!

  og Nik & Jay! ej man, jeg vil så gerne med! :<

  SvarSlet
 2. Dovenskaben længe leve! Sådan har jeg det osse for tiden D:
  Håber virkelig ikke du får stress af dit arbejde!

  SvarSlet

Visit my webcomic!