30. november 2010

★ Hair, Closet, Cookies and Gyaru ★

Hi peops :3

En update med lidt blandet.
Først, vil jeg gerne undskylde overfor alle mine venner på bloggen, at jeg ikke har smidt så mange kommentarer på det sidste. Har været en smule presset (^-^);

I mandags var s-tog linje E helt aflyst, så jeg var sneet "inde" i Hillerød.
I dag var der så en personpåkørsel, og absolut ingen chance for togbus, så i dg var jeg også sneet "inde" i Hillerød.. Det har været rart at have lidt fri, men samtidig meget stressende, for jeg vil jo gerne op på akademiet og følge med (o_o)

Så.. jeg har bagt jødekager til husholdningen i dag :D (mest til mig!) HØHØ :B
Min mor og lillesøster kommer jo på besøg i weekenden, så der skal også være lidt til dem xD

Fik (endelig!!!!!) ryddet op i mit skab i................søndags xD;;
yeeeaaaahhhh.... og så mangler der et par støvler XD;;; fail..

Jeg blev træt at mit mørke hår under den lyse "hjelm" så jeg så i Føtex-bladet, at man kan købe sådan en:
Altså man vender tilbage til sin originale hårfarve :D
(Man kan dog ikke gå fra blond til brun, men det var jo heldigvis heller ikke det jeg ville).
Det virker sådan, at man masserer den gelé i håret, som er i pakken, og så løsgør den farvepartiklerne i den hårfarve man har i, sådan at når man skylder det ud, ryger farven med.
OG LOL DET VIRKER FAKTISK!

Gik fra:
Til:
AWESOME WORK!
Jeg tænkte, at når så mit kommune-leverpostegshår vender frygteligt tilbage, vil jeg farve det brune med sådan en fætter her:
:D
.
.
.
Nå videre.. her er der lidt jødekager:
lol

Har også lige fået fingrene i decemberudgaverne af EGG, Ranzuki, Ageha og Popteen, så når de er set GODT igennem poster jeg nogle billeder ^^ indtil videre må man jo så nøjes med et fint lille outfit jeg blev lidt glad for:

28. november 2010

★ Future Plans ★

★ Okeh, so I finally have some plans according to future cosplays ★

Right now I'm not in any cosplay progress, but as soon as I get some money for fabrics I'll buy some so that I can begin :D
I've never really been too much into having "secret projects" but this time I have! For J-Popcon 2011 I'm having the biggest cosplay project ever! I'm not even sure there'll ever be one as big again so I won't tell anything but that you'll be amazed when you see it! So besides that I have no secrets (^-^) here's the plan:
(Of course I attempt to be at the conventions listed below, but it might turn out that there'll be some that I can't come to/afford.)

Okashii-con
(5th - 7th march 2011)
Friday:
- Not decided yet -

Saturday:


Sunday:
Travelling day - no cosplay.

SVS-con
(6th - 8th may 2011)
Friday:


Saturday:
- Not decided yet -

Sunday:
Travelling day - no cosplay.

UPP-con
(3rd - 5th june 2011)
Friday:


Saturday:
Either

or


Sunday:
Travelling day - no cosplay.

Genki-con
(5th - 7th august 2011)
Friday:


Saturday:


Sunday:
Either

or


J-popcon
(Usually first weekend in November)
Friday:


Saturday:
- Secret project -

Sunday:
- Secret project -

Of course I hope I can attent all the conventions but Okashii-con and Upp-con may be the conventions I can't affort because it's in Sweden and I'll have to pay a lot for going there and have a place to stay :D

So right now these are my plans, they can easily change of course, but it's nice to have a list.

26. november 2010

Days

Hey folkens! Er nogle der ved om/hvordan man kan genbruge billeder man før har uploaded til blogspot's server? Please svar then :D

Der er ikke sket så meget siden sidste weekend da jeg tog mig en tur til Berlin :3
Min chef har kaldt mig på arbejde hele ugen, selvom jeg først kunne komme i går. I aften lyder den på 16.45 til 22.15 (@_@) og så har jeg taget en vagt i morgen 9.45 til 16.15 og igen næste fredag! PYH! Det er alle pengene værd, men jeg er allerede sygt udkørt efter skolen!

I går var jeg hjemme ved Lea.
Det var rigtig hyggeligt! Selvom busplanen på nettet ikk passede med den egentlige busplan, så vi måtte vente 45 minutter ekstra i kulden før bussen kom. Inde i bussen, efter ca. 10 minutters kørsel (og det skal siges at der er 60 minutter hjem), fik jeg desværre et grumt angstanfald fordi jeg blev køresyg og blev sulten (>_>) først 10-15 minutter før vi var i Hillerød stoppede jeg med at ryste..... bussen på stationen passede desværre ikke med den fra Roskilde, så jeg måtte gå hjem i snevejret.. jeg var hjemme 22.30 og var klar til at dø i min seng XD;

Nå.. jeg ska også smutte nu :D ska med en bus om 15 min og lige have min aftensmad med! :3 see you later, dudes!

Bare fordi jeg aldrig poster rigtige billeder mere xD

22. november 2010

|| BERLIN || GORILLAZ ||

☆ ☆ ☆

O M G !
Her sidder jeg.. klokken slår ca. 21.30.. hjemme på mit værelse..
Og HVOR var det nu lige jeg har været?

.
.
.

GORILLAZ-KONCERTEN I BERLIN VAR DET FEDESTE liek EVER!!!!!!!!

Det var volder rocker svedigt!
Søndag formiddag tog jeg ind til Hovedbanen og mødtes med min lillesøster. Derefter tog vi sammen ud til Kastrup Lufthavn, hvor vi fandt en:

STARBUCKS!!! NOM NOM NOM NOM!!!

Og spiste pebbernødder imens vi hyggede os. Det var tid til at tage op i sikkerhedskontrollen, men mit elskede patronbælte måtte ikke komme med i håndbagagen (vi havde ellers kun håndbagage med).. Så jeg måtte løbe ned med det i en fin papæske og få det tjekket ind som "stor bagage". Men jeg fik det da med ☆

Mit hår var faldt sammen, så jeg havde en kam på mig hele tiden XD lål. Især til koncerten (OwO)

Men sådan sad mit hår når det ikke var fladet ned over mit hoved xD

Vi ankom til hotellet "Park Inn" omkirng kl. 16.30-45-stykker :D vi kunne ikke finde det, og ledte efter det (frysende) i ca. 20 minutter og så lå det hele tiden LIGE ved siden af os XD
LOL!
Nå.. men kl. 18.00 tog vi en taxi til Velodrom, hvor koncerten skulle være. Der stod en 200 meter lang kø. Den var VIRKELIG lang! Og aller forrest stod der to cosplayere fra dA som jeg beundrer meget (^-^) mit "'øjenkontakt" med 2-D-cosplayeren og jeg var ved at falde på snuden fordi de var så gode i deres cosplays!

| 2-D's dA |Murdoc's dA |

Anygays.. Der var opvarmningsbands i 1½ time (19.30 - 21.00)! De var også vildt gode. "Little Dragon" & "De La Soul". Endelig! Efter en pause omkring kl. 21 begyndte Gorillaz-banded! Vi stod meget langt fremme (omkring 10 rækker) og vi blev BLÆST væk af musikken og bassen! Kunne mærke beatet helt oppe i halsen! Kunne ikke engang mærke min egen vejrtrækning, det var SÅ fedt!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var VIRKELIG svært at få nogle billeder pga. alt lyset!

En idiot foran mig skubbede til min arm da jeg var ved at optage "Dare", så jeg table telefonen og videoen gik tabt (>_>)... jeg fik også sagt noget RIGTIG grimt til en anden tysker, som troede han kunne komme ind foran mig bare fordi hans kæreste stod der XD Efterfulgt af et: "Ja, jeg håber fandme du forstod hvad jeg sagde!" HAHA!

Efter noget tid MÅTTE vi have noget at drikke, og i tyskland hedder det danskvand eller sodavand, så det blev til sodavand xD

Koncerten sluttede med et BRAG kl. 23.00 og så fandt vi en taxi hjem og faldt sødt i søvn i den bløde hotelseng xDD ah~

SKØN TUR! Alle jule- og fødselsdagsgaverne værd!

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!!

15. november 2010

J-Popcon 2o1o

Wow....J-Popcon 2010 er ovre og stresset stopper xD

Til gengæld har jeg haft feber siden torsdag aften (>_<) så det har været en meget udmattende convention! ~ Lisa, Sarah og Jeg gik på scenen med vores Silent Hill skit; Dancing with Zombies, og vi tog åbenbart dommerne med storm, eftersom de besluttede sig for at give vores gruppe hele 3 præmier! (O_O) jeg er helt paff over det endnu! Det var helt surrealistisk! :D LÅL! Fantastisk! Vi fik to pokaler og tre diplomer.
1. pokal: Bedste Musik
2. pokal: Bedste Gruppe
Sidste præmie var 3. pladsen i bedste billede (som jeg desværre ikke har fået endnu, og ikke kan vise, men det var bl.a. god make-up og kontrast mellem hvid baggrund og "gyser-genren", som vi vandt på.)

Ali Jehad er en meget dygtig fotograf som vi begyndte at snakke med til Genki-con 2010 og han elsker at fotografere os, så vi fik taget et lille shoot hvor jeg her viser de billeder han redigerede og lagde op på facebook:

Og her skal selvfølgelig også lige været et youtube link til vores skit:



Zarsu (Sascha Nielsen) tog også et lille photoshoot af vores DN-Angel gruppecosplay on søndagen og de billeder glæder jeg mig også rigtig meget til at få mine lange fingre i <3 tak Sas! :3

TAK FOR EN SMADDER HYGGELIG J-POPCON ALLESAMMEN :D

9. november 2010

(^-^)
Jeg ska have nogle vinterstøvler, og har kigget meget vidt omkring :D
Kan ikke rigtig bestemme mig, så jeg ville dele skønhederne med jer ^^


Fra Yesstyle.com til 120$ (ska spares lidt sammen til dem) ^^;
(Set i grøn i Slotsarkaderne)
Fra Friis & Co. til 899,-

Fra Topshop til 95£ (meget dyrt, så det er vist bare ønsketænkning).
Men lækker farve (;A;) og med pels.. *klynk*

Også fra Yesstyle.com til 85$ ~ det er mere boots og det er sådan nogle jeg godt kunne tænke mig!

Silent Hill photoshoot :D

Hi peops!

So I travelled to Aalborg and had my Silent Hill photoshoot along with Lisa (my littlesister) and Sarah (our common friend) as nurses and Sascha Nielsen (Zarsu) as out photographer.

I can't give you any previews since the pictures are for the next CosMag magazine but as soon it gets published, I'll post the pictures around my sites on the internet.
he only preview I can get you is this:

ACHIEVEMENT, YEEEES!

In the middle of the shoot my sister suddenly asked my: "Nadia, aren't you forgetting to wear the sweathbands?"
AND I WERE! I totally forgot them back at Sascha's place in my suitcase.. so my official Heather photoshoot sorta fails because the cosplay is incomplete.. I have to remember to wear them for J-Popcon (OAO) forgive my forgetness!

5. november 2010

Heather pt. 5 - Finished!

My Heather cosplay is finally done!
I have some sneak peak pictures here but they are very bad because my autofocus is broken and it was very dark so it was very hard to focus :D

Anyway it's done! And in 27 minutes I'll leave the school and go catch the train which will take me to Aalborg so we can have a Silent Hill photoshoot in a big abandoned building tomorrow morning :3 ~ hurray!


Heather is very prepared for a pantie shot!

:D

Visit my webcomic!