30. juni 2010

Disneyland ♥ Dag 2 ♥


Dag 2 i Disneyland Paris er veloverstået.
I dag blev vi meget hurtigt trætte i fødderne, øjnene og ryggen, men vi overlevede da.

I dag startede vi i Disney Studios. Der var rigtig flot men det var slet ikke så stort som den anden Disneypark. Vi så bl.a. noget koncepttegning af Udyret, Klokkeblomst og Ursula. Det var rigtig flot og inspirerende at se. Man kunne også dubbe (selv lægge stemme til) tegnefilmene men det synes vi ikke der var tid til.

Vi stod godt nok længe og stirrede på "Tower of Terror" indtil jeg besluttede mig for, at jeg ikke turde i dag. I stedet så vi ned på en stor bygning hvor der udenfor stod et lille skilt: 15 min kø til denne forlystelse!" Jamen SÅ kunne vi jo ligeså godt prøve. Vi havde ingen idé hvad vi gik i møde. Først troede vi det var en rundvisning.. Der var en masse Rock n Roll omkring os derinde. Guitarer fra bl.a. Coldplay, Red Hot Chilipeppers, Metallica og Aerosmith. Nå.. men så kom vi endelig frem til selve forlystelsen. Der sad en bunke mennesker fastspændt i et sæt vogne og ventede på de kunne komme afsted, men der skete en del tekniske problemer så vi ventede yderligere 20 minutter til det hele begyndte at køre. DE FRIGGIN VOGNSÆT BLEV AFFYRET MED EN FJEDER IND I ET STORM BLINKENDE HELVEDE AF ROCK N ROLL! Det gik SÅ stærkt og vi op og ned og rundt og rundt i 1000 loop og blinkende farver. Det var den berømte "Rock n Rollercoaster" vi havde sat os i og er i øjeblikket vores favorit rollercoaster i Disneyland! :D

Vi fik også prøvet "Pirates of the Caribbean" og selvom den var sjov og rigtig flot, var der ikke en dyt Jack Sparrow over den... Kun en smule Will Turner.

Ellers har vi bare tullet rundt ligesom i går og købt nogle ting og spist mad og drikket sodavand :P ..

HER ER SYGT VARMT!!

Lisa flækker af grin over at jeg tabte mit forspiste kylling på jorden og kom til at sige: "Så er der også er lidt til kyllingerne!" da jeg selvfølgelig mente fuglene og medarbejderen bag os gloede fordi jeg tog billeder af kyllingeresterne på jorden :D

Her er de søde fugle som spiste aftensmad med os. I Frankrig salter de åbenbart ikke pomfritter D:

Lisas nye dyt!

Bevis på at vi har fået farve hernede!

Dagens køb for Lisa var en lille Pluto, en t-shirt med Stampe og en med Jack :D

Her er min købsliste for i dag! En Stitch på Eiffeltårnet :D

En original Disney-taske med Mickey Mouse indprint :P

Og an Angel til min Stitch (^w^) ..

Vi ses i morgen aften!!!!

29. juni 2010

Disneyland ♥ Dag 1 ♥

SIKKE EN DAG!
Vi har stadig ikk helt fattet det. Vi har faktisk tilbragt dagen i Disneyland Paris! Det er virkelig en helt utrolig oplevelse! Men vi må hellere få gang i faktor 30 og 50 i morgen for allerede inden vi kom herned sydpå havde vi begge røde skuldre D:
Her er virkelig varmt.. Nå, men lad oz komme i gang.

Da vi vågnede havde det regnet hele natten og der var kun et kedeligt gråt skydække på himlen, men da vi ved middagstid drog mod Disneyland begyndte solen at titte frem og den er ikke gået væk endnu.

Nå.. Vi ankom til Disneyland lidt over middag og det første vi får øje på er en kæmpe togstation som hører til Disneyland. Derefter en gigantisk biograf og en lille park vi ikk anede hvad var, så vi smuttede kløgtigt forbi så vi kunne få vores billetter til parkerne.

Derefter kommer vi forbi Disney Studios som er den anden park der hører til Disneyland, men vi dag ville vi i den store park så på trods af den kæmpe store flotte for-park før billetsalget, kom vi hurtigt igennem og fik vores billetter uden problemer :D

Da vi kom indenfor havde vi ingen idé om hvor vi skulle starte. Vi satte os ned og holdt en plaster-pause til mine tæer, og imens fik vi kigget på kortet vi fik udleveret. Vi kunne jo ligeså godt starte fra en ende af, så vi drog mod alle butikkerne. Waw. Jeg kunne købe mig ludfattig hernede og det kommer jeg da sikkert også til. Lisa er lidt bedre til at beherske sig, men vores øjne var på størrelse med Den Gale Hattemagers tekopper de første par timer.

Vi fik ikk rigtig prøvet nogle forlystelser i dag, for vi havde en del at slæbe på, så til i morgen har vi lagt en anden taskestrategi og så skal vi prøve alting!! Der er rigtig mange mennesker, men det var tydeligvis en "rolig" dag ifølge personalet og køerne :D

"OUR VICTIM!"

BEST. ICE CREAM. EVER! Længe leve B&J!

Se hvad vi fandt :D

BEST. HAUNTED. HOUSE. EVER!!!!!!!!!

Og her har vi dagens køb (minus mad og drikke) x3
På min side er det en Stitch bamse, en Stitch termokop, en Angel nøglering (som den eneste og alle Stitch var udsolgt alle steder vi kiggede) og selvfølgelig et par Stitch alien ører.
Lisa fik købt en trøje med Angel og et par alien Angel ører :D

Nu vil vi begge (SKIFTEVIS) tage et velfortjent karbad på vores fine franske badeværelse.
Åh ja.. Vores TV på værelser har mentale problemer. Det kan ikke skrue ned så vi hører musik på computeren hele tiden, for ellers er her så dødt :D

I morgen starter vi i Walt Disney Studios og bevæger os derefter hen til alle forlystelserne i den anden park. Glæd jer til en update igen i morgen aften"

Rejse og in-fitting i Paris :D

Dette er udsigten fra vores værelse. Kedeligt må man sige :D

Nu er vi endelig i Paris!
Vi har lige været nede og få morgenmad. Det første måltud siden vi spiste vores madpakker i går kl. 16.40.
Men nu er vi også godt mætte.

Jeg har selvfølgelig ondt i mit ben og Lisa synes det var herre morsomt at smølfe-sparke mine knæ så jeg faldt bagover da jeg sad ved min kuffert. Den lille mide :D

Man kan ikke ligefrem kalde rejsen en succes, men det hele gik jo fint til sidst.
Flyet var forsinket pga såkaldt "Thunderstorm activity at the airport".. fint nok.. Da vi havde fået vores bagage og været på toilet i Orly lufthavn var klokken over 22.00 og vi havde ingen anden mulighed end at finde en taxi. Heldigvis var de franske taxichauffører meget venlige og vidste lige præcis hvilket hotel vi skulle til.

Det næste der så sker, er at vores reservation ikke er gået ind i hotellets system. Vi fik gratis luxus-æblejuice fordi vi næsten skulle sidde i lounchen og vente en time til det var ordnet.
Men endelig fik vi vores værelse! Klokken 23.30 kunne vi endelig smide os i en stor Queenbed (selvom vi havde bestilt Twin Beds, men skidt nu med det)..

Stakkels Lisa. Og så med smertestillende i hånden. Det ligner lidt et selvmord, men hendes hovedpine var også rigtig grim i går aftes.


En fin udsigt fra flyet af!

Lisa var meget betaget af flyturen :D

Stadig en flot udsigt!

Her sidder jeg i Aalborg Lufthavn og venter på at boarding skal begynde :)

VI SKRIVER IGEN I AFTEN!

27. juni 2010

Farvel Danmark (oωo)/

*vinker energisk*
.
.
.
Så er det i morgen eftermiddag at jeg forlader huset og lidt over kl. 19.00 forlader jeg landet (^W^) kan SLET, SLEEEEEEET ikk vente! Jeg ska ned og være en del af Stitch-flokken! hahaha....yeaaaaaahhh.. (=w=)
Ha det godt i Danmark så længe, people! Ska nok tænke på Jer!

Åh ja... jeg syndede i dag XD;;;

Gotta lårve zhe pizza x3

~ *vinke energisk* ~

HUSK JEG BLOGGER HVER AFTEN FRA TIRSDAG AF !!! BILLEDER, GASTON OG JAFAR TIL BLOGSPOT! YES!

26. juni 2010

Negle til ♥ Disneyland ♥

Nu er det jo snart mandag - afrejsedag!
Vi glæder oz så meget, vi næsten springer i luften xDDD
Heldigvis ska vi til fødselsdag i morgen og her om en times tid tager vi på besøg på en campingplads hvor der er lækker grillmad, og så er ventetiden lige til at overkomme :3

Købte en pakke med kunstige negle til Disneyland ~ \(^Π^)/ ~ elsker negle, men mit arbejde forbyder dem... *klynk*.. så nu hvor jeg har to ugers ferie, ska der oz bæres lidt negle :D
Vi sad og brugte eftermiddagen på at gøre dem rigtig fine og her er mit resultat:

Lisa lavede en rigtig flot silhouet af Mikey Mouse's hoved med sten omkring og det havde jeg da slet ikk tænkt på før jeg var helt færdig. Doh! Men så var der lidt prikker i stedet xD

24. juni 2010

Pouches færdige x3

Jaaaah, så er taskerne til mit Link-cosplay færdige og projekt besværlige-støvler er sat i gang (>w<) ~ det blir et hedt projekt.. Meget hedt!

"Når jeg bliver stor, vil jeg være en støvle!"
.
.
.
Desuden blev Master Sword (aka. Særde) helt 100% færdigt i dag:

Måske en golden re-paint, men kan ikk finde noet genialt maling, så det må komme med tiden ^^/

Visit my webcomic!